NOUTĂȚI

  • 2023-12-04

    "Fii Moș Crăciun pentru o zi" Liceul Internaţional King George a intrat în spiritul...

  • 2023-11-08

    LA MULŢI ANI tuturor sărbătoriţilor de astăzi! Să fiţi sănătoşi, să vă bucuraţi de zil...

  • 2023-10-31

    Happy HalloweenGoblins, alley cats, witches on brooms,Wind in the trees singing scary tunes,These ar...

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Mesaj pentru părinți

Dragi Părinți,

 

Bine ați venit pe site-ul școlii noastre! Vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de Școala Internațională King George și ne bucurăm să știm că vă preocupă educația copilului dumneavoastră, pe care îl pregătiți de grădiniță sau de școală! Școala noastră este locul prieteniei, iubirii și libertății. Este locul curajului, al exprimării și al îndrăznelii, locul unde înfrângem timiditatea și spaimele, unde învățăm și unde ne formăm caracterul, locul unde devenim.

Școala noastră reunește în prezent peste 1200 de copii, de diverse naționalități, înscriși în ciclul preșcolar și primar, care se pregătesc să își împlinească visurile, cu pași mici, dar siguri, cu emoție, dar și cu încredere; reunește peste 1200 de părinți care văd în noi un partener stabil, cu experiență, în mâinile căruia pun viitorul copiilor lor; reunește peste 120 de cadre didactice calificate care, cu pasiune, se dedică copiilor dumneavoastră, definindu-le un traseu academic pentru succesul de mai târziu.

Mediul multicultural și educația bazată pe valori fac din Școala Internațională King George o școală unică, cu adevarat excepțională, o școală care formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. Porțile școlii noastre sunt deschise părinților și elevilor interesați să beneficieze de educație la standarde internaționale.

Școala Internațională King George este locul unde fiecare copil este important, unde prinde rădăcini și îi cresc aripi. Ne dorim modelarea de caractere, unde accentul se pune pe valori care să fie respectate nu prin constrângere, ci prin responsabilizare, prin determinarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, principiile reprezintă mai mult decât reguli; ele stabilesc și coordonează direcția în viață, dându-i valoare și scop.

Vă așteptam cu drag să ne treceți pragul, încrezători că vom reuși împreună să conturăm frumos parcursul educațional al copilului dumneavoastră!

 

Cu drag,
Echipa Școlii Internaționale King George