NOUTĂȚI

 • 2023-03-01

  Tainele culturii japonezeMarți, 14 Februarie, începând cu ora 13:00, elevii şi profesorii Liceul...

 • 2023-03-01

  Filosoful francez Bertrand Vergely, în vizită la Liceul Teoretic International King GeorgeAm avut ...

 • 2023-03-01

  Bucuria responsabilitățiiEntuziasmați, atenți, curioși și pofticioși, preșcolarii noștri au...

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

NOUTĂȚI

 • 2023-03-01

  Tainele culturii japoneze

  Marți, 14 Februarie, începând cu ora 13:00, elevii şi profesorii Liceului Teoretic Internațional King George vor avea posibilitatea de a se întâlni cu adâncul culturii japoneze.

  Invitata noastră, Silvia Pătraşcu, profesoară de limba japoneză şi speaker motivațional, ne va introduce în tainele scrierilor japoneze, înțelegând în felul acesta de unde provin şi cum au evoluat ele de-a lungul timpului.

  Considerăm că este esențial ca elevii noştri să înțeleagă necesitatea de a trăi într-o lume interconectată, iar cultura japoneză constituie un punct de atracție fundamental, ca urmare a expansiunii sale tehnologice dar, nu in ultimul rand, ca urmare a unor cutume şi a unor sisteme de scriere total diferite față de cele europene.


 • 2023-03-01

  Filosoful francez Bertrand Vergely, în vizită la Liceul Teoretic International King George

  Am avut bucuria şi onoarea de a organiza un eveniment cu totul deosebit, în compania filosofului francez Bertrand Vergely, unul dintre cei mai importanți filosofi francezi contemporani, un adevărat specialist în gândirea lui Martin Heidegger şi profesor de filosofie morală la Université Paris 4 Sorbonne, precum şi la Institut de Théologie Orthodoxe Saint Serge din capitala Franței.

  Bertrand Vergely a susţinut un discurs emoţionant despre bine si valori morale, din care, cu totii, elevi şi profesori, am tras învăţăminte extrem de utile şi necesare pentru arhitectonica noastră spirituală.

  Tudor Petcu, lingvist, profesor de filosofie şi educaţie socială în cadrul instituţiei noastre şi iniţiatorul acestui eveniment, ne-a mărturisit: „Am trăit o emoţie profundă ca urmare a faptului că o personalitate atât de reprezentativă în planul conştiinţei mele reflexive a ales să fie pentru câteva momente printre noi, împărtăşindu-ne din tainele înţelepciunii sale pozitive. Discursul domniei sale despre bine si morala elementară a adus în evidenţă adâncul necunoscut al realităţii spirituale. Printre altele, pot afirma cu tărie că Bertrand Vergely este unul dintre principalii formatori ai conștiinței mele spirituale și intelectuale, iar colaborarea pe care o am de peste 10 ani cu acest titan al înțelepciunii contemporane s-a reflectat în publicarea a nenumărate articole împreună, precum și în realizarea unei serii interminabile de dialoguri, inclusiv pentru canalul meu de YouTube.”

  1. Conferința “Binele și moralitatea elementară” - Liceul Teoretic King George – https://youtu.be/sJouWk3ShFg

  2. Filosoful francez Bertrand Vergely in vizita la Liceul Teoretic International King George – https://youtu.be/OmGmnOvp-uY

  3. Filosoful francez Bertrand Vergely, profesor de filosofie morală la Université Paris 4 Sorbonne – https://youtu.be/KONFPdtAoFQ

  4. Prelegere despre bine şi moralitatea elementară - Conferinta la Liceul Teoretic King George –

  5. Un discurs emotionant despre bine si valori morale la Liceul Teoretic King George – https://youtu.be/tsyVngcPlNE • 2023-03-01

  Bucuria responsabilității

  Entuziasmați, atenți, curioși și pofticioși, preșcolarii noștri au fost însoțiți la covrigăria din proximitatea grădiniței, de unde și-au cumpărat singuri covrigi.

  Micuții au încântat angajații covrigăriei și s-au descurcat de minune, exersându-și atât abilitățile matematice, cât și bunele maniere în relațiile cu vânzătorii unui magazin. • 2023-03-01

  O primăvară frumoasă!


 • 2023-02-28

  La teatru cu Scufiţa Roşie

  Preşcolarii noştri au urmărit cu sufletul la gură piesa de teatru “Scufiţa roşie”, un spectacol interactiv, foarte îndrăgit de generaţii întregi.

  Piesa reprezintă una dintre cele mai răspândite poveşti româneşti, o împletire a ideilor despre viaţă, conduită morală, prietenie, în spiritul pur al gândirii populare româneşti unde răul nu scapă niciodată nepedepsit.

  Copiii au înţeles că nu putem evita întotdeauna pericolele, dar este important să învățăm să le înfruntăm. • 2023-02-24

  De Dragobete iubim românește 💙❤️💛

  Dragobetele sărbătorit în 24 februarie face parte din tradiţia poporului român. Astăzi, am sărbătorit iubirea şi bucuria de a fi împreună, am împărtășit gânduri de apreciere, cuvinte frumoase și am oferit îmbrățișări.

  Copiii au realizat creaţii specifice acestei sărbători şi au avut ocazia să îşi declare iubirea faţă de cei dragi.

  Astăzi este despre iubire. 💖

  Copiii sunt iubire - Luna februarie, luna iubirii – https://youtube.com/shorts/-QEdGA71PZU?feature=share • 2023-02-23

  Mișcare și energie

  Orele de educaţie fizică și sport din școală sunt deosebit de importante şi aduc o serie de beneficii copiilor:

  • Îmbunătățirea performanțelor școlare;
  Socializare și relaționare;
  • Rol pozitiv în ceea ce privește atenția și memoria;
  • Dezvoltarea lor armonioasă atât fizică, cât şi psihică;
  • Un sistem imunitar puternic;
  • Îmbunătățirea proceselor cognitive;
  • O greutate corporală normală;
  • Energie crescută;
  • Reducere stres, anxietate și frustrare;
  • Respiraţie mai bună;
  • Un copil mai fericit. • 2023-02-22

  Ce înseamnă educaţia STEAM?

  Descoperire, observaţii, experimente şi activităţi practice senzoriale. Copiii iubesc arta, natura dar şi ştiinţa.

  Niciodată să nu-ţi fie frică să spui "Nu ştiu de ce, dar hai să aflăm împreună!”


 • 2023-02-08

  Călătorie prin sistemul solar

  Elevii clasei a IV-a C au călătorit prin sistemul solar, s-au plimbat în jurul planetelor și au descoperit cele mai mari stele din univers.

  Copiii au fost extrem de creativi și au muncit din greu la proiectele prezentate. • 2023-02-08

  Senses Experiment: Mystery Smells

  Our preschoolers love learning about their physical senses. One sense that they never get tired of using is their sense of smell.

  This fun scent science experiment allows kids to use their nose to find out just how well they can identify common smells. We smelled different spices: basil, oregano, thyme, paprika, bay leaves, mint, curry, cinnamon. • 2023-02-08

  O vizită “de epocă”

  Luna aceasta, Liceul Teoretic King George face parte din proiectul educaţional Ţiriac Collection, ceea ce presupune o vizită la galeria auto din Otopeni, unde copiii pot admira colecţia de maşini şi motociclete.

  Tiriac Collection reprezintă un concept unic în Romănia, fiind prima colecţie personala ce include modele impresionante de vehicule si motociclete, produse începand cu anul 1899 până în prezent. Galeria Tiriac Collection include peste 200 de exponate de epocă, dar si automobile performante, cu un design modern.

  Iniţiativa Ţiriac Collection îşi propune să le consolideze elevilor şi preşcolarilor cunoştinţele cu privire la istoria automobilelor şi, de asemenea, să le ofere oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto. • 2023-02-03

  Ziua Internațională a Cititului Împreună

  În cărțile citite descoperim lumi fascinante și călătorim spre universuri minunate.

  Cititul este foarte important pentru copii:

  Oferă cunoștințe noi;
  • Îmbunătățește memoria;
  • Dezvoltă creierul;
  • Extinde nivelul de creativitate;
  • Perfecționează comunicarea, scrisul și vocabularul;
  • Ajută la concentrare și focusare;
  • Dezvoltă capacitatea de a socializa. • 2023-02-01

  Joc senzorial "Iarna"

  Acest joc face parte din proiectul "Fluturașii și cele patru anotimpuri", proiect care are ca scop dezvoltarea senzorială a micilor preșcolari.

  Un joc senzorial este un prilej de dezvoltare și stimulare a copilului, prin experimentare și explorare.

 • 2023-01-30

  30 ianuarie - Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală

  Din păcate, violenţa în şcoli este prezentă în viaţa cotidiană a elevilor. Tocmai de aceea, Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală este o inițiativă mondială, independentă, liberă și nonguvernamentală.

  Această zi dorește sensibilizarea oamenilor cu privire la violența din școli şi promovează armonia, toleranța, solidaritatea și respectul față de drepturile omului.


 • 2023-01-27

  Steam Education

  Educația STEAM (STEAM: Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) ajută la creşterea motivației elevilor şi la dezvoltarea abilităților lor cognitive.

  La grădiniţă, copiii descoperă, observă, fac experimente și activități practice senzoriale. Rezultatul mixului de știință și artă propune un mediu de învățare atractiv şi pune accent pe aplicarea metodelor învățate în viața de zi cu zi.

 • 2023-01-27

  Olimpiada de matematică

  Ecuații, termeni necunoscuți, operații, radicali, segmente, fracții, funcții, grafice, unghiuri, triunghiuri, algoritmi, bisectoare și segmente, să mai continuăm?!?

  Cu toate aceste elemente s-au confruntat elevii noștri în cadrul Olimpiadei de Matematică, etapa pe școală. Ca de fiecare dată, suntem convinși că participanții s-au descurcat de minune și se vor califica în etapa locală.
 • 2023-01-27

  Conferința “Binele și moralitatea elementară”

  Joi, 9 Februarie, începând cu ora 16:00, Liceul Teoretic Internațional King George îl va avea ca invitat pe renumitul filosof francez Bertrand Vergely care va susține o prelegere despre bine şi moralitatea elementară.

  Marile întrebări precum "Ce este omul moral?", "În ce măsură morala se deosebeşte de etică?" sau "Este binele caracteristica supremă a moralei?" sunt profunde dileme existențiale care au măcinat mintea omului generic în toate timpurile şi în toate locurile în dorința sa de a pătrunde esența adevărului.

  De aceea, instituția noastră îşi exprimă sincera bucurie de a putea beneficia de prezența unui asemenea gânditor contemporan pentru care tainele reflecției metafizice îmbracă forma celui mai pur discurs filosofic, dar profund ancorat în simplitatea limbajului cotidian.

  Bertrand Vergely este unul dintre cei mai importanți filosofi francezi contemporani, un adevărar specialist în gândirea lui Martin Heidegger şi profesor de filosofie morală la Université Paris 4 Sorbonne, precum şi la Institut de Théologie Orthodoxe Saint Serge din capitala Franței.


 • 2023-01-27

  24 ianuarie: Ziua în care a fost proclamată Unirea Principatelor Române

  Data de 24 Ianuarie reprezintă Mica Unire sau Unirea Principatelor Române, săvârşită în 1859 sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

  În fiecare an, prin activități tematice cu scop educativ, ne amintim cu emoţie şi mândrie de măreţul act al Unirii Principatelor Române, prin care s-au pus temeliile statului naţional unitar român modern. • 2023-01-27

  Who' s on the TV?

  Here’s a TV we won’t mind our kids staring at for hours...!

  Our first grade D students created a cardboard TV for the English class project. When they’re in charge of the design, the programming, and the technology, it’s hard to see television as anything but educational.

  It’s a simple project that allows children to create their own entertainment to fill in the cardboard TV. • 2023-01-20

  Ziua Internațională a Omului de Zăpadă

  Ieri, am sărbătorit Ziua Internațională a Omului de Zăpadă, astfel că, prichindeii grădiniței noastre au fost foarte încântați să afle povestea unui personaj atât de îndrăgit de cei mici, cât şi de cei mari.

  Creativitatea, îndemânarea și imaginația le-au fost stimulate prin realizarea celor mai haioși oameni de zăpadă.

  Totodată, în cadrul activității matematice, am profitat și ne-am jucat cu făina, cu ajutorul căreia am reprodus cifrele și ne-am dezvoltat abilitățile grafice dar și noțiunile matematice învățate până acum.


  '


 • 2023-01-20

  Explorare senzorială

  La Grădinița King George Păcii, activitățile senzoriale stimulează simțurile copiilor, încurajându-i să exploreze, să se joace și să devina inventivi.

 • 2023-01-20

  Copilărie trăită în veselie

  Tărâmuri magice, universuri,
  Povești frumoase, înțelesuri
  Pictăm, creăm și creionăm,
  Împreună, aici, noi ne distrăm.

  Culori aprinse și desene,
  Ne bucurăm zilnic, pesemne.
  E veselie mereu la grădiniță,
  Trăim copilăria fără graniță.

  Mese senzoriale, activități,
  Joacă și jocuri pentru isteți.
  Învățăm, descoperim,
  Amintiri noi ne dorim. • 2023-01-20

  Olimpiada de Limba şi Literatura Română

  Elevii noştri au participat la Olimpiada de Limba şi Literatura Română, etapa pe şcoală. Copiii s-au pregătit intens pentru această competiţie, iar în funcţie de rezultate, se vor califica în etapa locală.

  Olimpiada de Limba şi Literatura Română urmăreşte stimularea elevilor cu performanţe şcolare, care au interes şi aptitudini deosebite în domeniul competenţelor lingvistice şi interculturale în limba română.


 • 2023-01-20

  Jocul – esenţa copilăriei

  Jocul înseamnă inocenţă.
  Jocul înseamnă libertate.
  Jocul înseamnă creativitate.
  Jocul înseamnă diversitate.
  Jocul înseamnă bucurie.
  Jocul înseamnă energie.
  Jocul înseamnă culoare.
  Jocul înseamnă învăţare.

  În învăţământul preşcolar, activitatea principală trebuie să fie jocul. Copilul, prin joc, într-un mod plăcut şi distractiv învaţă, îsi oglindeste propriile imagini si le transpune în realitatea lui. • 2023-01-20

  Magia din bibliotecă

  “O bibliotecă este un ținut vrăjit, un palat cu desfătări, un adăpost în care te poți adăposti împotriva furtunilor” – John Lubbock

  Pentru elevii noştri, biblioteca reprezintă tărâmul fermecat, templul învăţării unde pot găsi îndrumare, încurajare, disciplină, noutate, înţelepciune și fericire. Primii paşi la bibliotecă înseamnă dorința de a cunoaşte noi orizonturi și de a afla noi lucruri.

  aşteptăm cu drag, copii, să porniţi zilnic în călătorii fascinante printre paginile cărţilor! • 2023-01-15

  15 ianuarie - 173 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu şi Ziua Culturii Naţionale


  O, rămâi
  „O, rămâi, rămâi la mine,
  Te iubesc atât de mult!
  Ale tale doruri toate
  Numai eu ştiu să le-ascult;

  În al umbrei întuneric
  Te asamăn unui prinţ,
  Ce se uit-adânc în ape
  Cu ochi negri şi cuminţi;

  Şi prin vuietul de valuri,
  Prin mişcarea naltei ierbi,
  Eu te fac s-auzi în taină
  Mersul cârdului de cerbi;

  Eu te văd răpit de farmec
  Cum îngâni cu glas domol,
  În a apei strălucire
  Întinzând piciorul gol
  Şi privind în luna plină
  La văpaia de pe lacuri,
  Anii tăi se par ca clipe,
  Clipe dulci se par ca veacuri.”

  Astfel zise lin pădurea,
  Bolţi asupră-mi clătinând;
  Şuieram l-a ei chemare
  Ş-am ieşit în câmp râzând.

  Astăzi chiar de m-aş întoarce
  A-nţelege n-o mai pot…
  Unde eşti, copilărie,
  Cu pădurea ta cu tot?“ • 2023-01-09

  Bine aţi revenit, dragii noştri copii!

  Ne aşteaptă un an plin de provocări, de idei măreţe şi de planuri îndrăzneţe!

  Promitem că împreună vom explora, vom descoperi şi vom învăţa!


 • 2023-01-07

  LA MULȚI ANI de Sfântul Ioan! 🎂💙🍾

  Să vă fie viața colorată și să aveți parte de sănătate și bucurii!


 • 2023-01-01

  LA MULȚI ANI! 🍾🎆

  Vă dorim un An Nou fericit și blând! 🍀 🥰

  Cu sănătate, prosperitate și iubire! 💙🥇

  Un an în care să vă bucurați de tot ceea ce vă doriți și să primiți tot ceea ce aveți nevoie! 🙏🦋


 • 2022-12-30

  Faptele bune continuă

  Sărbătorile de iarnă aduc cu ele bucurii și multe daruri pentru copii.

  Micuții de la ASOCIATIA MIA'S CHILDREN au avut parte de o surpriză frumoasă și au primit o mulțime de cadouri. • 2022-12-27

  Colindăm, colindăm

  Cea mai frumoasă perioadă din an, a sărbătorilor de iarnă este încărcată cu generozitate, momente unice, bucurie, cadouri, arome savuroase, surprize şi decoraţiuni.

  Printre dorinţe, entuziasm şi miresme îmbietoare, noi am completat magia Crăciunului cu Concertul “Seara Colindelor”.
  Într-o atmosferă de sărbătoare, cu brad, luminiţe, ceai, covrigi, fursecuri şi cozonac de casă, am pretrecut o seară magică şi inspiraţi de bucuria momentului, am umplut cufărul amintirilor preţioase.

  1. Liceul International King George - Seara colindelor, Altfel de colind – https://youtu.be/drt2aSX7ZxQ

  2. Liceul International King George - Seara colindelor, Am plecat sa colindam –https://youtu.be/BfwEn6aJ9A8

  3. Liceul International King George - Seara colindelor, Astfel de colind 2 –https://youtu.be/WYbwq16QMGU

  4. Liceul International King George - Seara colindelor, Colindam, Colindam – https://youtu.be/xxQSAv6Oz0w

  5. Liceul International King George - Seara colindelor, Feliz Navidad – https://youtu.be/4zs-yjTUZnQ

  6. Liceul Teoretic International King George - Seara colindelor, Feliz Navidad – https://youtu.be/R-SnRAFMnFc

  7. Liceul International King George - Seara colindelor, Feliz Navidad 2 – https://youtu.be/RyYFHg0ESL8

  8. Liceul International King George - Seara colindelor, Fulgi de nea mii si mii, Primar – https://youtu.be/7kvSJ5C54hI

  9. Liceul International King George - Seara colindelor, Fulgi de nea, mii si mii – https://youtu.be/im3WTrI70Ys

  10. Liceul Teoretic International King George - Seara colindelor, Jingle Bells – https://youtu.be/f23ZMtNcKfU

  11. Liceul International King George - Seara colindelor, Jingle Bells – https://youtu.be/3L9wMDurXLU

  12. Liceul International King George - Seara colindelor, Jingle Bells 2 – https://youtu.be/DFlv2o7M-tg

  13. Liceul International King George - Seara colindelor, Iata vin colindatori – https://youtu.be/inZ0s713kDE • 2022-12-27

  LA MULŢI ANI de Sfântul Ştefan!


 • 2022-12-26

  Bucurați-vă de Crăciun! 🎄🎅🏻

  Crăciunul, cea mai frumoasă sărbătoare de iarnă este, în primul rând, sărbătoarea naşterii Domnului Iisus Hristos.
  Crăciunul este un colţ de acasă, pe care-l purtăm fiecare în inimă...❤️

  Este credinţă, speranţă, puterea de a dărui şi de a primi dragoste!🙏❄️🌟

  Astfel, am incercat să primim spiritul Crăciunului şi să-l păstrăm, să ne însoţescă tot anul!🎄🎄🎄✨✨✨

  Bucuraţi-vă cu toţii de un Crăciun minunat alături de copiii dumneavoastră dragi! ⛄


 • 2022-12-25

  Moş Crăciun a ajuns la Liceul Internaţional King George

  Mulţumim, Moşule, pentru cadouri! Şi anul acesta am fost foarte cuminţi! ☃️🥰🎁🎅🎄


 • 2022-12-25

  Crăciun fericit! 🎄🎅🏻

  Vă dorim sărbători liniștite în familie, cu sănătate și belșug, să vă bucurați de oamenii dragi și să aveți parte de momente unice! ☃️🥳


 • 2022-12-24

  Ajunul Crăciunului la King George

  Cea mai frumoasă lună din an este aici, iar noi suntem încântaţi de povestea lunii decembrie, poveste pe care noi o considerăm ca fiind una dintre cele mai frumoase poveşti create de noi.

  Fiecare lucru din viaţa noastră este o poveste nescrisă, iar noi, cei de la King George vă invităm să coloraţi povestea voastră prin poveştile noastre. Şi să cântăm împreună!

  Povestea Naşterii Domnului este una plină de magie, inocenţă,sensibilitate şi iubire. Iubim colindele, de aceea le aducem şi în casele dumneavoastră!

  Ajunul Craciunului la King George - Deschideti-va inimile - https://youtu.be/M7Z01XlJgOU


 • 2022-12-22

  King George Christmas Fair

  Mirosurile îmbietoare și aromele savuroase au umplut grădinița King George Păcii de părinți dornici să participe la Târgul de Crăciun.

  Deliciosul cozonac preparat în bucătăria noastră a fost preferatul tuturor. De la expoziția preparatelor culinare nu au lipsit fursecurile, plăcinta cu mere, cornulețele, gogoșile, murăturile, dulceața și gemul. • 2022-12-21

  My dream house

  Cum arată casa visurilor lor, ce culoare are, câte camere și cum arată grădina, am aflat de la elevii clasei a I-a A. Sub îndrumarea profesoarei de limba și literatura engleză, Andreea Mesescu, copiii au fost foarte creativi și au realizat proiecte inedite pentru această oră.

  Fie că au desenat-o, au construit-o din lego sau au creat-o din carton, elevii au fost entuziasmați de rezultatele finale.
  Casa visurilor tale cum arată? • 2022-12-20 • 2022-12-20

  Ho, ho, ho… It’s beginning to smell a lot like Christmas! • 2022-12-19

  ShoeBox - bucuria din cutia de pantofi

  Liceul Teoretic King George s-a implicat și în acest an în campania umanitară „ShoeBox, care reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos în preajma sărbătorilor de iarnă.

  Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri, jucării sau hăinuțe, dar putem învăța să prețuim tot ce avem. Încercăm să facem lumea un loc mai frumos, să așezăm un zâmbet delicat pe chipul copiilor internați în Institutul Clinic Fundeni.

  Astăzi, ziua cea mare a sosit, iar noi am mers să împărțim bucurie. Micuții ne-au așteptat cu nerăbdare, iar noi, emoționați am străbătut holurile institutului, am stat de vorbă cu fiecare copil și i-am încurajat.

  Vă mulțumim tuturor pentru implicare și pentru bucuria de a DĂRUI!


 • 2022-12-16

  Totul e culoare!

  Mirosurile, texturile și culorile sunt ingredientele pe care fiecare activitate cu copiii le conţine în Grădiniţa King George Uverturii, iar cei mici au mereu o experiență completă de învățare.

  Pornind de la interesul copiilor și organizând activitatea astfel încât să fie curioși, educatorii noştri reușesc să atingă obiectivele educaționale cu fiecare copil.

  Aici, ne bucurăm de fiecare experienţă împreună, ne dezvoltăm abilitățile de viață practică, ne împrietenim, interacţionăm şi, de ce nu, ne bem ceaiul împreună.
 • 2022-12-15

  Ambasador al României în Lupta cu Schimbările Climatice

  Seara trecută, a avut loc decernarea premiilor pentru a zecea ediție a concursului național “Tinerii Ambasadori în Lupta cu Schimbările Climatice”. Elevul nostru, Amir Badarni din clasa a VII-a A, a câștigat titlul „Ambasador” al României.

  Amir a impresionat printr-un eseu foarte bine realizat sub îndrumarea doamnei profesor de geografie, Alina David: “De ce avem nevoie de educatie privind schimbarile climatice”: «Noi, elevii, avem nevoie de educaţie privind schimbările climatice? Răspunsul este că da! De ce avem nevoie? Pentru că educația poate încuraja oamenii să-și schimbe atitudinile și comportamentul; de asemenea, îi ajută să ia decizii informate. În sala de clasă, putem fi învățați despre impactul încălzirii globale și despre cum sa ne adaptăm la schimbările climatice. Educația este, de altfel, singurul instrument care ne va motiva să luam măsuri. »

  Ediţia 2022 a concursului s-a desfășurat în cadrul proiectului Angajament Pentru Climă, proiect implementat în parteneriat de Fundaţia Terra Mileniul III, Asociaţia Reper 21 și Școala Națională de Studii Administrative și Politice – SNSPA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

  Felicitări, Amir pentru munca depusă, pentru perseverenţa şi implicarea ta, suntem mândri că eşti elevul nostru!
  Felicitări, doamna David pentru eforturile constante depuse, pentru coordonarea impecabilă!

  Decernarea premiilor - Concursul Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice - https://youtu.be/eL2yrmd5Y4s • 2022-12-14

  Tragedia lui MacBeth pusă în scenă la Liceul Teoretic King George

  Clasa a VII-a B a fost transformată într-o adevărată scenă de teatru, iar elevii noştri au devenit actori faimoşi.
  Copiii au fost îndrumaţi în această capodoperă a lui William Shakespeare de Cristina Puchea, profesoara de limba şi literatura engleză.

  “Macbeth” este o piesă ce a dobândit dimensiunile unui mit şi evidenţiază prin mesajul său consecinţele dezastruoase ale ambiţiei nemăsurate şi ale setei de putere.

  The Tragedie of Macbeth - King George International School - https://youtu.be/aOAoZtHwXwY

  Piesa Macbeth de William Shakespeare - Liceul International King George – https://youtu.be/qKbhb89we_4

  Tragedia lui MacBeth pusa in scena la Liceul Teoretic King George - https://youtu.be/W458tWyMQ8w


 • 2022-12-08

  Multiculturalism și toleranță

  O experiență frumoasă și interesantă pentru elevii noștri de clasa a IX-a, care, astăzi, au primit vizita domnului Mustafa Öz, Preşedintele Asociației pentru Dialog şi Valori Universale.

  Copiii au avut ocazia de a asculta prelegerea despre multiculturalism, toleranță și acceptarea diferențelor dintre oameni. Dirigintele clasei, domnul profesor Tudor Petcu, inițiatorul acestui eveniment, și-a încurajat elevii să dezbată aceste subiecte și să își spună propriile opinii.

  Domnul Mustafa Öz a vorbit și despre importanța diferențelor identitare și culturale într-o societate liberă, făcând o paralelă cu anumite feluri de mâncare, acțiunea fiind însoțită de un moment de delectare cu un desert turcesc extrem de gustos, “Budinca lui Noe”.

  Atât noi, cât și elevii noștri, ne bucurăm să avem parte de invitați de seamă și evenimente importante.
 • 2022-12-07

  De Moș Nicolae, am petrecut românește

  Mirosul îmbietor de sarmale și alte bunătăți tradiționale te întâmpină încă de la poarta grădiniței King George Brâncoveanu.

  Părinții pășesc cu entuziasm în universul colorat al copiilor și sunt primiți cu inima deschisă și arome savuroase de personalul grădiniței.

  Împreună am petrecut o seară magică și inspirați de bucuria momentului, am umplut cufărul amintirilor prețioase
  .
  Petrecem românește la Grădinița King George Brâncoveanu: https://www.youtube.com/watch?v=Q-HT0kZb1wM • 2022-12-06 • 2022-12-05

  Ați pregătit ghetuțele? 🥾🥾 Vine Moș Nicolae! 🙏🧑‍🎄💙🥰


 • 2022-12-04

  Multiculturalismul în societatea contemporană

  În data de 8 decembrie, începând cu ora 12:20, Liceul Teoretic Internațional King George se va bucura de prezența domnului Mustafa Öz, Preşedintele Asociației pentru Dialog şi Valori Universale şi, de asemenea, Director al Organizației Lumina Instituții de Învățământ, care va susține o prelegere dedicată importanței multiculturalismului în societatea contemporană.

  Toleranța reprezintă un firesc social către care trebuie să tindem, ținând cont de erorile istoriei recente şi contemporane, iar accentul pus pe unitatea în diversitate, pe coexistența paşnică, bazată pe complementaritate rațională şi armonioasă, trebuie să devină din ce în ce mai puternic.

  În virtutea temeiurilor menționate, suntem convinşi că discursul domnului Mustafa Öz, cu o bogată experiență interculturală, va oferi elevilor noştri o viziune dinamică şi vie asupra nuanțelor şi culorilor identitare care alcătuiesc şi definesc o singură lume.
 • 2022-12-03

  Muzeul KingGeorgian - Trăieşte româneşte la King George

  “Hai să dăm mână cu mână” și “Unde-s mulți puterea crește” au fost principiile după care ne-am ghidat săptămâna trecută în cadrul proiectului “Trăiește românește la King George”, organizat în instituția noastră. Zilele au fost dedicate celui mai important moment din istoria românilor, Ziua Naţională a României – 1 Decembrie.

  Cu ajutorul elevilor noștri și părinților, cărora le mulțumim pentru sprijinul constant, am organizat o expoziție cu obiecte vechi și unice: port tradițional, obiecte folosite în uzul casnic și gospodăresc, unelte, instrumente, obiecte de cult, monede, bancnote.

  A fost importantă această incursiune în trecut, iar obiectivul fundamental al acestui proiect a constat în cultivarea sentimentului patriotic prin îmbogățirea cunoștințelor istorice.


 • 2022-12-01

  La mulți ani, România! 🇹🇩

  La mulți ani, dragi români! 💙💛❤️

  • Desteapta-te romane - Clasa a III a A, Liceul Teoretic King George - https://youtu.be/_NGlWkt7-7M

  Drag mi-e jocul romanesc - Clasa I A, Liceul Teoretic King George – https://youtu.be/wWOF3R9gt9M

  • La multi ani, Romania - Clasa Pregatitoare B, Liceul Teoretic King George - https://youtu.be/llIlPnYVjIg

  • Hora Unirii - Hai să dăm mâna cu mâna - Clasa a II-a C, Liceul Teoretic King George - https://youtube.com/shorts/cl4EMPNFV5g?feature=share

  • Cucule, pasăre sură - Clasa I A, Liceul Teoretic King George – https://youtu.be/G3gjAWA0bXw

  • Sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei - Clasa a V-a A, Liceul Teoretic King George – https://youtube.com/shorts/lvAN7hPwFo4?feature=share

  • Desteapta-te romane - Clasa Pregatitoare D, Liceul Teoretic King George - https://youtu.be/WdGPy9d3XSQ

  • Sunt o fată frumușică - Clasa I A, Liceul Teoretic King George – https://youtu.be/8Lf__zx1FuM

  • Treceti batalioane romane Carpatii - Clasa a III a A, Liceul Teoretic King George - https://youtu.be/J90bLtnbfJQ • 2022-11-30

  LA MULȚI ANI de Sfântul Andrei!

  Vă dorim să fiți sănătoși, să vă bucurați de oameni dragi și să aveți parte de zile pline de energie și zâmbete! 🎂🍀💙 • 2022-11-25

  Vizită la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti"

  Pe malul lacului Herăstrău, micuţii noştri de la Grădiniţa King George Brâncoveanu au avut bucuria de a întâlni un „sat” adevărat.

  Copiii au descoperit frumuseţea ce se ascunde în "Muzeul din inima capitalei" şi au vizitat monumente, artefacte din secolul al XVII-lea până la începutul secolului XX şi construcţii reprezentative provenite din importante zone etnografie. • 2022-11-24

  Thanksgiving Day

  Inspired by their head teacher, Andreea Mesescu, the eighth grade students played the gratitude game:

  Share a person you are grateful for;
  Name an experience you are grateful for;
  Tell about a skill you are grateful for;
  Share a memory you are grateful for;
  Tell about a place you are grateful for;
  What are you grateful for?

  #LiceulTeoreticKingGeorge #Thanksgivingday #gratefulfor #gratitude • 2022-11-23

  Festivalul toamnei

  Roadele frumosului anotimp au transformat curtea grădiniței King George Uverturii într-un adevărat festival al aromelor. Preșcolarii noștri s-au bucurat de o zi frumoasă de toamnă împreună cu invitații noștri, minunații părinți.

  Voia bună a umplut curtea, am avut ocazia să degustăm produse tradiționale românești, să realizăm ateliere de creație și să petrecem timp de calitate împreună. • 2022-11-22

  Îndemânare și culoare

  Curioși și entuziasmați, copiii își antrenează motricitatea și își dezvoltă creativitatea prin desen și joacă.

  Masa senzorială constituie o resursă esențială intercurriculară și o metodă potrivită pentru copii de a explora obiectele naturale și artificiale, lumina, culorile, formele și multe altele. • 2022-11-18

  Școala este despre:

  • Iubire;
  • Inocența copiilor;
  • Învățătorul care îți îndrumă pașii și îți luminează ziua;
  Bucurie și descoperiri;
  • Cuvinte frumoase;
  • Zile însorite;
  • Emoție;
  • Colegi empatici și energici;
  • Holuri colorate;
  • Timp prețios petrecut împreună;
  • Ambiție și recunoștință;
  • Trandafirii care îți amintesc de învățătoarea ta. 🌹❤️


 • 2022-11-17

  Club de lectură – Citim şi Descoperim

  Lectura dezvoltă imaginaţia și creativitatea încă de la cele mai fragede vârste. Lunar, la clasa a VII-a B, profesoara de limba şi literatura română, Adina Airinei organizează împreună cu elevii un club de lectură dedicat scriitorilor canonici şi contemporani.

  “O vară cu Isidor” şi “Inocenţii” au fost lecturile citite de elevi pentru ultima întâlnire, iar în baza acestora fiecare a pregătit câte un proiect. “O vară cu Isidor” este o poveste despre prietenie, libertate și visuri. Romanul „Inocenții„ al Ilenei Pârvulescu abundă de emoție, căldură, nostalgie dar și ușoare urme de regret după vremurile apuse din copilărie. Personajele își retrăiesc vârstele copilăriei, aducând romanului o notă de nostalgie după acele vremuri „inocente„ și frumoase.

  #LiceulInternationalKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #clubdelectură #citimşidescoperim #clasaaVIIaB #Inocentii #ovaracuIsidor

 • 2022-11-14

  The future of the world is in your school

  - Best education;

  - Kindness, integrity and the courage to act;

  - Safe and positive environment;

  - Development of social skills and ethical values;

  - Commitment to excellence;

  - Mutual respect;

  - Commitment to personal responsibility.

  #LiceulTeoreticKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #thefutureoftheworld #responsibility #respect #excellence #besteducation • 2022-10-19

  Două milioane de kilometri în căutarea adevărului

  O vizită memorabilă atât pentru elevii noştri de liceu, cât şi pentru cadrele noastre didactice. Zilele trecute, ne-a trecut pragul celebrul scriitor elvețian Klaus Kenneth.

  În cadrul Conferinţei “Sensurile profunde ale adevărului", organizată de Liceul Teoretic King George, Klaus Kenneth ne-a vorbit despre adevărul care i s-a revelat în urma întâlnirii sale cu spiritualitatea ortodoxă. Scriitorul a mărturisit că ortodoxia a reprezentat pentru el destinaţia finală în cadrul cursei care l-a purtat vreme de 12 ani prin toată lumea, și către marile religii ale lumii, precum hinduismul, buddhismul sau islamul.

  O experienţă inedită cu multe învăţăminte pentru noi, o bucurie nespusă că am avut onoarea să cunoaştem parcursul spiritual al acestui căutător de taine şi să îl cunoaştem pe el, un om atât de frumos şi înţelept.

  #LiceulInternationalKingGeorge #LiceulTeoreticKingGeorge #KlausKenneth #spiritualitate #conferinta #SensurileProfundealeAdevarului • 2022-10-18

  Arome tomnatice

  Miros îmbietor, bucate delicioase şi momente preţioase la Grădinița King George Păcii. Copiii au tăiat, degustat şi pregătit tocăniţa de legume cu orez, o mâncare savuroasă cu miros de toamnă, care a putut fi servită acasă împreună cu părinţii şi bunicii.

  Arome tomnatice la Gradinita King George Pacii – https://youtube.com/shorts/Ae9jE29I0w4?feature=share
  Bucurie de copil – https://youtu.be/SSnWxqZYcQU

  Preparate delicioase la King George Pacii - Tocanita de legume cu orez – https://youtube.com/shorts

  Tocanita cu miros de toamna - Gradinita King George Pacii – https://youtube.com/shorts/827Pxzsrpmk?feature=share • 2022-10-14

  Mama
  Clasa I este perioada descoperirilor, a explorării și a curiozităților.

  În lumea caligrafiei, primul cuvânt scris de elevi cu litere de mână este “mama”. Un cuvânt atât de prețios, plin de iubire, însemnări și emoții pentru fiecare dintre noi. • 2022-10-14

  Săptămâni colorate

  “Teacher, abia aştept să ne jucăm şi să creăm împreună!”

  Cu entuziasm şi curiozitate, copiii se strâng în jurul educatoarei, pregătiţi pentru o nouă zi, deci o nouă activitate creativă.

  Grupa Rainbow este plină de culoare, iar copiii debordează de energie şi veselie. • 2022-10-11

  Fericirea…
  Este un lucru mărunt:

  Este o mânuță care pictează,
  Este un balon care zboară,
  Este un zâmbet molipsitor,
  Este un desen spontan,
  Este o echipă frumoasă,
  Este o sărbătoare împreună,
  Este o privire plină de curiozitate,
  Este o zi colorată și însorită,
  Este o oră cu multă energie,
  Fericirea este la Clasa Pregătitoare A! • 2022-10-10

  “Sensurile profunde ale adevărului”

  Joi, 13 octombrie 2022, în cadrul Liceului Teoretic Internațional King George, se va desfășura conferința cu tema "Sensurile profunde ale adevărului", care îl va avea ca invitat principal pe celebrul scriitor elvețian, Klaus Kenneth.

  Klaus Kenneth, cu un bogat parcurs spiritual, marcat de întâlnirea decisivă cu spiritualitatea ortodoxă şi de o strânsă prietenie cu Maica Tereza de Calcuta, este scriitor, profesor şi mărturisitor, autorul Bestseller-ului "Două milioane de kilometri în căutarea adevărului" și al operei “Călător pe pământ românesc”. • 2022-10-05

  LA MULŢI ANI de Ziua Educaţiei!

  Draga noastră educatoare,
  Draga noastră ȋnvăţătoare,
  Draga noastră profesoară,
  Dragul nostru profesor,

  Îţi admirăm curajul, răbdarea şi perseverenţa de care dai dovadă zilnic. Eşti omul care insuflă pasiuni, care încurajează, care iubeşte, care îndrumă pașii a zeci de copii și îi sprijină ȋn drumul lor.

  Dascălul are un rol foarte important în viaţa copiilor, iar tu dovedești acest lucru de fiecare dată când copilul ȋși manifestă afecţiunea faţă de tine. Tu ai în mâini șansa de a educa și a iubi generații întregi de copii. Zeci și sute de copii cu personalități diferite, uneori veseli, alteori morocănoși, deseori isteți, alteori mofturoși.

  Dorim să îți mulţumim pentru munca imensă şi intensă pe care o depui în permanenţă, pentru că tot ceea ce faci este făcut cu pasiune și entuziasm. Ești persoana care schimbă destine, care oferă încredere, care pune suflet, care este alături de copii în cele mai dificile momente. Dar, întotdeauna găsești puterea de a depăși aceste momente cu zâmbetul pe buze și cu o nouă lecție gata de predat.

  Este o muncă despre care se spune că nu se termină niciodată, iar tu ai ales să fii cadru didactic pentru că știi că natura ne aseamănă, dar educația este cea care ne deosebește. Știm, este foarte greu uneori, sunt momente ȋn care simți că nu mai poți, că nimeni nu te ascultă, nimeni nu te înțelege. Însă, nu uita, noi suntem aici, mereu alături de tine, iar tu eşti persoana de care copiii îşi vor aminti, cu drag, o viaţă întreagă. Şi noi, de asemenea.

  Îţi mulţumim pentru devotament, onestitate și dragoste!

  Cu drag și respect,
  Conducerea Liceului Teoretic King George • 2022-09-30

  Play time is happy time! 👧🌈👦

  The Chipmunks🐿 • 2022-09-30

  Ziua Mondială a Inimii

  Astăzi, inima micuţilor noştri preşcolari a bătut mai tare în cadrul activităţilor interactive organizate cu ocazia acestei sărbători. Iar nouă, creaţiile celor mici ne-au umplut inima de bucurie.

  Data de 29 septembrie marchează Ziua Mondială a Inimii, eveniment organizat la nivel internaţional de World Heart Organization. Această sărbătoare doreşte să contribuie la creşterea gradului de conştientizare a populaţiei globului asupra factorilor de risc ce duc la apariţia bolilor cardiovasculare.

  Aveţi grijă de inima voastră! • 2022-09-29 • 2022-09-28

  Sonnet18: Shall I compare thee to a summer’s day?

  A real joy for our 7th grade students to recite "Sonnet 18", one of the most famous of the 154 sonnets written by the English playwright and poet William Shakespeare.

  During the English lessons, with their teacher Cristina Puchea, the children were able to discover the themes from the works of the great playwright, such as the passage of time, love, beauty and mortality.

  “Shall I compare thee to a summer’s day?
  Thou art more lovely and more temperate:
  Rough winds do shake the darling buds of May,
  And summer’s lease hath all too short a date;
  Sometime too hot the eye of heaven shines,
  And often is his gold complexion dimm'd;
  And every fair from fair sometime declines,

  By chance or nature’s changing course untrimm'd;

  But thy eternal summer shall not fade,
  Nor lose possession of that fair thou ow’st;
  Nor shall death brag thou wander’st in his shade,
  When in eternal lines to time thou grow’st:
  So long as men can breathe or eyes can see,
  So long lives this, and this gives life to thee.”

  Shall I compare thee to a summer’s day - https://youtu.be/UiRkO0_AP0Q
 • 2022-09-28

  8UCHAR35T   5C13NC3   F35T1VAL

  O zi “explozivă” pentru elevii noştri de la clasa a VII-a B, care au participat astăzi la atelierele Kid’s Lab în cadrul Bucharest Science Festival la Facultatea de Inginerie Chimică și Biotehnologii a Universității Politehnica.

  Atelierele organizate le-au dat elevilor posibilitatea de a petrece o oră în lumea chimiștilor. Tema de anul acesta este "Clever Foodies", iar experimentele îi ajută pe copii să afle mai multe despre conținutul de vitamină C al sucurilor de fructe.

  În cadrul atelierelor, participanții au ocazia să efectueze ei înșiși experimente chimice, copiii având ocazia să învețe, sub formă de joc, într-o atmosferă relaxată.

  #LiceulTeoreticKingGeorge #LiceulInternaţionalKingGeorge #BucharestScienceFestival #clasaaVIIaB #bucurie #oziexploziva #ateliereKidsLab #FacultateadeInginerieChimica #inlumeachimistilor
 • 2022-09-27

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

   

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

   

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

   

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

   

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Păcii, Sector 6 (Telefon: 0763642595). • 2022-09-23

  Învăţăm altfel

  Învățăm cu bucurie, învătăm în aer liber, învățăm prin jocuri didactice și învățăm prin participarea activă la ore.

  Sub îndrumarea învăţătoarei Codruţa Sincu-Panait, elevii clasei a II-a C explorează zi de zi lumea cunoaşterii şi descoperă frumuseţea materiilor studiate la clasă. Începutul clasei a II-a este o nouă provocare pentru copii, iar activităţile interactive şi captivante desfăşurate la clasă îi ajută să se adapteze mai uşor.

  Fiecare are o învățătoare așa iubitoare cum am eu - Clasa a II-a C – https://youtu.be/tgCZcwMmN8s

  Muzica si miscare - Clasa a II a C, Liceul International King George – https://youtu.be/oBFxwpMic54


 • 2022-09-21

  Liceul, o aventură numită adolescenţă

  Anii de liceu! Unii dintre cei mai frumoşi ani din viaţa unui om, perioada descoperirilor, locul în care acumulezi experiențe, unde poţi visa, unde îţi faci prieteni şi dai frâu liber imaginaţiei.

  Am aşteptat cu nerăbdare ca primii noştri liceeni să păşească în instituţia noastră de învăţământ, să îi cunoaştem, să pornim împreună cu ei într-o expediţie de patru ani. Aici, pe copii îi aşteaptă o lume plină de provocări, de curiozităţi, dar şi de întrebări şi răspunsuri.

  Faptul de a fi dirigentele primei generaţii de liceu este o mândrie care nu poate fi definită în câteva simple cuvinte, ne explică entuziasmat chiar dirigintele clasei a IX, Tudor Petcu, profesor de filosofie, trainer lingvistic, un om dedicat, care pune suflet și pasiune în munca lui: “Fiind conştient de privilegiul pe care îl am de a contribui la formarea unor adolescenţi în vederea devenirii lor ca viitori adulţi, sper în acelaşi timp că voi putea fi, prin exemplul meu, hrana morală, intelectuală şi spirituală de care au nevoie. Acest debut îmi oferă prilejul unei noi direcţii de viaţă şi posibilitatea de a învăţa în permanenţă despre mine pentru a deveni resursa potrivită în vederea unei deveniri autentice şi coerente a elevilor mei. Pe de altă parte, îmi exprim bucuria sinceră de a face parte din echipa unei şcoli pentru care pregatirea responsabilă a omului de mâine reprezintă caracteristica principală. Copiii sunt extraordinari si este un privilegiu pentru mine sa lucrez cu ei.”

  Bine aţi venit, dragi elevi în călătoria minunată numită viață academică! • 2022-09-20

  La pas prin București

  Ziua Bucureștiului se sărbătorește pe 20 septembrie, data la care a fost atestată documentar “Cetatea București”.

  Îndrumați de învățătoarea Monica Moraru, elevii clasei a I-a B au pregătit materiale dedicate acestei zile și au pornit într-o călătorie virtuală la pas prin București.


 • 2022-09-19

  Entuziasmul unui nou început

  Au trecut deja două săptămâni de la debutul noului an școlar. Cu emoții, dar nerăbdare, cei mai mici preșcolari ai noștri au pășit în lumea colorată și magică a grădiniței.

  Zi de zi, împreună descoperim lucruri noi, învățăm, explorăm și ne jucăm. Vă așteptăm și pe voi la Grădinița King George Uverturii, locul unde copilăria înseamnă bucurie, aventură și multe zâmbete.


 • 2022-09-16

  Tărâmul bucuriei

  La King George Brâncoveanu
  Pornim cu energie
  Într-o nouă expediție.
  Grădinița e culoare,
  Învățăm cu mic, cu mare.

  Lucruri noi descoperim,
  Noi orizonturi privim.
  Ne distrăm și colorăm,
  Picturi frumoase realizăm.

  Suntem plini de veselie,
  Înconjurați mereu de magie.
  Curioși și-ndemânatici,
  Noi suntem cei mai simpatici! • 2022-09-15

  Jos pălaria…

  …pentru voi, dragii noștri preșcolari si pentru voi, dragile noastre educatoare! Pentru tot ceea ce explorați împreună, pentru curiozitatea voastră și pentru creativitatea de care dați dovadă zilnic.

  Astăzi, am sărbătorit cu mic cu mare “Ziua Mondială a Pălăriei de Fetru”, o zi colorată și plină de magie. Copiii au lucrat cu bucurie și au meșterit pălării inedite. • 2022-09-13

  8th Grade is back on track

  The eighth grade students were looking forward to returning to school. The outdoor English classes are their favorite, and the surprises prepared by class teacher Andreea Mesescu delighted them all.

  There did plenty of exercises and interactive applications.

  Motivation is one of the most important factors in language learning and our students are enthusiastic about learning English. The most powerful type of motivation is when students enjoy learning and the learning experience is fun and interesting.


 • 2022-09-12

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Păcii, Sector 6 (Telefon: 0763642595);

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519). • 2022-09-12

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră:


  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ (Grupa Mini), sediul Păcii, Sector 6 (Telefon: 0763642595);

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519). • 2022-09-09 • 2022-09-09

  TEDDY BEAR DAY

  Astăzi am sărbătorit “TEDDY BEAR DAY, un eveniment dedicat jucăriilor preferate ale copiilor, dedicat empatiei şi generozităţii.

  Generozitatea este o virtute care conduce omul spre depăşirea universului propriu, iar copiii trebuie încurajaţi să îşi facă prieteni de la vârste fragede, să fie empatici şi generoşi.

  Activităţile desfăşurate cu această ocazie în cadrul grădiniţei noastre i-au învăţat pe copii ce înseamnă să dăruieşti şi cât de important este să fii întotdeauna recunoscător pentru ceea ce ai.

  Spre bucuria tuturor, copiii şi-au dăruit reciproc jucării de plus. De asemenea, a fost organizată acţiunea “TEDDY BEAR DAY – Daruri din inima ta”, iar toţi copiii au adus o jucărie de pluş şi dulciuri, care au fost donate copiilor care nu au posibilităţi financiare. Prin astfel de campanii, doar cu sprijinul nostru, al tuturor, le putem oferi copiilor nevoiaşi şansa de a se bucura de o copilărie frumoasă. • 2022-09-09 • 2022-09-06

  Descoperim și explorăm în clasa I

  Programa de comunicare de la clasa întâi urmăreşte dezvoltarea capacităţii copilului de a-şi comunica propriile idei, opinii, gânduri şi sentimente, într-un mod accesibil, cât şi apropierea de lumea cărţilor, de mijloacele de informare şi nu în ultimul rând de ceilalţi copii.

  De asemenea, în această perioadă se consolidează deprinderile de a citi expresiv şi coerent, precum şi de a forma şi scrie cuvinte şi propoziții folosind literele învăţate.

  În clasa întâi, noțiuni interesante din domeniul Ştiinţelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută şi uşor de înţeles. • 2022-09-06

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.
  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR ÎNVĂŢĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOARE), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519).


 • 2022-09-05

  Prima zi de școală

  O revedere emoționantă și o zi plină de bucurie și energie pentru mulți dintre elevii noștri. 🍀🦋

  Schimbare și curiozitate pentru elevii care au pășit pentru prima dată în şcoala noastră. Bobocii clasei pregătitoare au trăit emoția primei zile de școală, o zi care o să le rămână întipărită în memorie ca o preţioasă amintire.

  Suntem încrezători că împreună ne vom bucura de un an şcolar dinamic, plin de provocări, în care vom învăţa şi descoperi lucruri noi, vom organiza evenimente memorabile, vom susţine activităţi interactive şi vom crea amintiri preţioase.

  În anul şcolar 2022-2023, scoala noastră va da curs aspiraţiilor elevilor şi părinţilor pentru un proces de învăţământ modern şi de comunicare deschisă între elevi şi profesori pentru obţinerea unor tineri competenţi într-o societate modernă.

  Vă dorim tuturor mult succes în noul an școlar, multă sănătate, putere și încredere! 🥰 • 2022-09-04

  Trei, doi, unu… 🕰

  Doar câteva ore ne despart de începutul unui nou an școlar. 🌟🛎

  Emoții, entuziasm, schimbare, regăsire, curiozitate, un cumul de sentimente pentru noi, pentru părinți și, în special, pentru ei, copiii noştri. 🏫🍀

  așteptăm cu nerăbdare și cu brațele deschise, dragii noștri! 🥰


 • 2022-09-01

  A venit toamna

  “A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva,
  Cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.

  tem că n-am să te mai văd, uneori,
  Că or să-mi crească aripi ascuţite până la nori,
  Că ai să te ascunzi într-un ochi străin,
  Şi el o să se-nchidă cu-o frunză de pelin.

  Şi-atunci mă apropii de pietre şi tac,
  Iau cuvintele şi le-nec în mare.
  Şuier luna şi o răsar şi o prefac
  Într-o dragoste mare.”


 • 2022-08-31

  Limba noastră cea română


  “Sărut vatra și al ei nume

  Care veșnic ne adună,

  Vatra ce-a născut pe lume

  Limba noastră cea română.

   

  Cânt a Patriei ființă

  Și-a ei rodnică țărână,

  Ce-a născut în suferință,

  Limba noastră cea română.

   

  Pre pământ străvechi și magic

  Numai dânsa ni-i stăpână:

  Limba neamului meu dacic,

  Limba noastră cea română.

   

  În al limbilor tezaur

  Pururea o să rămână

  Limba doinelor de aur,

  Limba noastră cea română.
 • 2022-08-15

  La mulți ani de Sfânta Maria! 💙🍀🌸

  Vă dorim să fiți sănătoși, să vă bucurați de zile colorate, fericite și pline de energie! 🥰🦋 • 2022-08-12

  La mulţi ani, tineri de pretutindeni!

  Programul mondial de acţiune pentru tineret adoptat de Adunarea Generală a ONU joacă un rol important în dezvoltarea tinerilor.

  Se doreşte consolidarea capacităţilor naţionale în domeniul tineretului şi creşterea oportunităţilor disponibile tinerilor pentru participarea deplină, eficientă şi constructivă în societate.

  #LiceulInternationalKingGeorge #ZiuaInternationalaaTineretului #ONU #KingGeorge #12august


 • 2022-08-11

  Săptămâna experimentelor

  Elevii noştri au explorat lumea fascinantă a științei prin experimente distractive și educative: tornadă într-un pahar, curcubeul vesel, vulcanul care erupe.

  Aceste activităţi i-au impresionat pe copii, prin efectele imprevizibile datorate reacțiilor dintre substanțele folosite și mediul înconjurător.

  • Astazi experimentam si ne distram – https://youtube.com/shorts/GzqruRbJoXU?feature=share

  • Eruptie vulcanica - Bucurie la Liceul International King George – https://youtube.com/shorts/MBUUSsT_4Ck?feature=share

  • Saptamana experimentelor - Liceul International King George – https://youtube.com/shorts/X_t24Yi94QM?feature=share

  • Tornada intr-un pahar - Saptamana experimentelor – https://youtube.com/shorts/_bb0j6L0aKY?feature=share

  • Vulcanul care erupe - Saptamana experimentelor – https://youtube.com/shorts/Az7ErqB5Ww8?feature=share • 2022-08-05

  Jocurile copilăriei

  Fericită copilărie,
  Când suntem plini de energie.
  Ne jucăm şi ne distrăm,
  Mult prin joacă învăţăm.

  La King George e veselie,
  Curtea nu-i deloc pustie.
  Entuziasmaţi alergăm,
  Joculeţe inventăm. • 2022-08-04

  King George International School – o experiență de succes!

  La doar 10 ani, admisă la liceu!

   

  Orice școală își măsoară valoarea prin succesul elevilor săi. Iar fiecare elev își măsoară succesul prin valoarea profesorilor care îl îndrumă. În acest fel am putea vorbi despre Liceul Internaţional King George, școala care, an după an, își îmbogăţeşte portofoliul rezultatelor excepționale.

  Cum poți fi admis la liceu la doar 10 ani? Estelle Badarni, o elevă remarcabilă, în clasa a IV-a, ar răspunde că doar prin multe ore de studiu, prin curiozitate, perseverenţă și mult, mult efort. Și pentru că şi-a dorit să fie mereu cu un pas înainte, să se apropie cât mai mult de împlinirea visurilor sale.

  A studiat limba engleză de la vârsta de 3 ani, a ajuns olimpică internațională la doar 8 ani, iar acum, la 10 ani, a fost deja admisă la liceu, clasa cu predare bilingv limba engleză.

  Da, la Liceul Internaţional King George acest lucru poate fi posibil! Obținerea certificatului de competenţă lingvistică KET, pentru nivelul B1, i-a asigurat lui Estelle locul la liceu, fără să fie necesar să mai susțină, peste 4 ani, examenul de admitere.

  Parcursul său de excepție a fost  posibil doar având alături o întreagă echipa de profesori, care au susţinut-o constant și care au antrenat-o pentru performanţă.

  Ce își propune eleva de clasa a IV-a pentru viitor? Răspunsul apare spontan, zâmbind: anul viitor, în clasa a V-a, voi susține examenul de bacalaureat la limba engleză!
 • 2022-08-03

  Watermelon party

  Ce delicii, ce savoare,

  Grădiniţa King George Uverturii

  Este plină de culoare.


  Copiii sunt bucuroşi,

  Mănâncă pepeni gustoşi.

  Se distrează toţi în curte,

  Unde-i plin de vuiete.


  Este-o vară minunată,

  Cu activităţi, diversificată.


  #KingGeorgeInternationalSchool #LiceulInternationalKingGeorge #watermelon #bucurie #entuziasm #watermelonparty #watermelon #culoare • 2022-08-02

  Director pentru o zi

  “Astăzi, sunt director!”

  O experienţă aparte pentru preşcolarii noştri din cadrul Grădiniţei King George Brâncoveanu, care au avut ocazia să ocupe postul de director pentru o zi.

  Entuziasmaţi şi curioşi, copiii şi-au îndeplinit cu succes misiunea, fiind impresionaţi de diversele sarcini pe care doamna director le are zi de zi.

  #LiceulInternationalKingGeorge #director #schimbdeexperienta #bucurie #entuziasm #directorpentruozi • 2022-08-02

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  → PROFESOR ÎNVĂŢĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOARE), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR LIMBA ŞI LITERATURA GERMANĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519).
 • 2022-08-02

  Explore the World

  Săptămâni colorate şi dinamice pentru micuţii noştri de la Grădiniţa King George Păcii, care şi-au creionat vacanţa cu activităţi interactive.

  Experiment - Vulcanul care erupe - https://youtu.be/5EYePYXXgA8

  Explore the World - Gradinita King George Pacii - https://youtube.com/shorts/VozLhBwonto?feature=share

  Experimente la Gradinita King George Pacii - https://youtube.com/shorts/3YbmDaKBbFs?feature=share

  Explore the World at King George International School - https://youtube.com/shorts/C7YAYx751BA?feature=share

  Sanatate in bucate - Distractie la King George International School - https://youtube.com/shorts/979rBkwQ37I?feature=share • 2022-07-28

  O aventură de neuitat

  Preşcolarii şi şcolarii noştri au pornit în explorare la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" şi s-au plimbat cu vaporul pe lacul Herăstrău.

  Copiii au avut bucuria de a întâlni un „sat” adevărat, cu monumente şi artefacte din secolul al XVII-lea până la începutul secolului XX, construcţii reprezentative provenite din importante zone etnografie, care au recăpătat o a doua viaţă la Muzeul din inima capitalei.

  Parcul Herăstrău este astăzi o zonă verde de o frumusețe aparte. Plimbarea cu vaporaşul pe lac a reprezentat modul perfect pentru copiii noştri de a se relaxa, de a se distra şi a se bucura de liniştea pe care o oferă lacul Herăstrău.

  Plimbare cu vaporul pe lacul Herastrău – https://youtube.com/shorts/H-qinypzANk?feature=share

  Liceul International King George la plimbare cu vaporul pe lacul Herastrau – https://youtu.be/9NapGbrZsP8 • 2022-07-28

  Vizite de studiu Erasmus

  În perioada 22 mai-4 iunie, Liceul Internaţional King George a fost partener în cadrul proiectului “Ensuring Continuity in the Internationalization of Our School”, care face parte din programele Erasmus+ ale Uniunii Europene. Astfel, am avut bucuria de a avea invitaţi la grupele de grădiniţă, elevi din cadrul instituţiei de învăţământ Düziçi Atatürk Vocational and Technical Anatolian High School/Turkey Furthermore din Turcia.

  Entuziasmaţi şi curioşi, elevii străini au avut parte de momente frumoase împreună cu micuţii noştri, au cântat, au dansat, s-au descoperit unii pe alţii şi au petrecut timp preţios împreună.

  Scopul activităților de mobilitate finanțate de Erasmus+ este de a oferi oportunități de învățare individuale și de a sprijini internaționalizarea și dezvoltarea instituțională a școlilor și a altor organizații din învățământul școlar.

  *Vizita Erasmus - Scaunele Muzicale - Liceul International King George – https://youtu.be/xOzRNrlHrFQ

  *The Dance Freeze Song - King George International School – https://youtu.be/5Wlvjr-mU88

  *Ne distram impreuna cu invitata noastra din cadrul proiectului Erasmus – https://youtu.be/wDXxFQdlFd0

  *Good Morning Song for Kids – https://youtu.be/PyrE1jmI7LI

  *Everybody in - Everybody out - Everybody turn around – https://youtu.be/AKgU6eO9JLE

 • 2022-07-27

  Adevăratele prietenii se nasc în școală.

  În școală, unde copiii se descoperă, își pun întrebări, își fac promisiuni, destăinuiri și se sprijină unii pe alții.

  În școală, unde se împart emoții, opinii, dar și creioane, teme sau bucăți de cretă.

  În școală, unde colegii de clasă se transformă în cel mai bun confident și susținător.

 • 2022-07-27

  Liceul Internaţional King George, şcoala care antrenează performanţa! La nici 12 ani au susținut deja bacalaureatul!

  Poate fi considerat un mare efort, ceea ce și este, de altfel, însă, pentru cei 10 elevi de clasa a VI-a, din cadrul Liceului Internaţional King George, susținerea probei de bacalaureat la limba engleză la nici 12 ani împliniți a însemnat obținerea a încă unui rezultat remarcabil.

  Toți cei 10 elevi fac parte din echipa Centrului de Excelenţă al Liceului Internaţional King George, iar reputația lor este remarcabilă: toți sunt olimpici naționali și internaționali, câștigători în numeroase competiții, iar prestația lor este, de fiecare dată, de excepție!

  Cristina Puchea, Head Teacher și coordonator al Centrului de excelenţă în limba engleză a liceului, afirmă că, pentru acești elevi, studiul limbii engleze se face cu pasiune, iar pasiunea va atrage întotdeauna succesul.
  Catedra de limbi străine a şcolii reunește peste 20 de cadre didactice, care, în fiecare an, trasează drumul spre succes al elevilor.

  „Reușim, an de an, sa facem zeci de părinți fericiți și zeci de copii împliniți! Rezultatele lor ne-au adus locul I în rândul școlilor din România, iar eu și întreaga echipa suntem foarte mândri de ceea ce am obținut. Suntem, cu adevărat, o școală extraordinară, iar una dintre bucuriile noastre cele mai mari este aceea de a ne lasa, la rândul nostru, provocați de mintea extraordinară a elevilor noştri! Nu cred că este posibil să egalăm fericirea acestor copii pe podium, dar, cu siguranță, putem obține noi și noi victorii. Împreună. Aici. La Liceul Internaţional King George.”
 • 2022-07-27

  O vacanță plină de aventuri

  Dragii noștri copii, dragi părinți, dragi colegi, au trecut aproape șase săptămâni din vacanța de vară. Mai urmează încă șase săptămâni pline de aventură, de explorare, de locuri descoperite, peisaje de poveste și amintiri prețioase. 🥰

  Ne-am bucura să împărtășiți cu noi frumoasele voastre expediții și să ne trimiteți câte o fotografie memorabilă.
  Așteptăm cu entuziasm și nerăbdare!

 • 2022-07-27

  Bucuria culorilor

  Plini de energie şi entuziasmaţi, elevii noştri au participat la atelierul “Bucuria culorilor – Pictură pe sacoşe din bumbac”, în cadrul căruia au fost îndrumați să-și manifeste creativitatea, atenția la detaliu, să fie curioși și să aibă abilitatea de a gândi din mai multe perspective.

  Pisicuţe, curcubeie, căţeluşi, peisaje sau diverse personaje au fost alese de către copii pentru a fi pictate pe sacoșe. Îndrumați de către profesorul de arte plastice, elevii au participat la designul propriului obiect, plecând acasă cu o amintire frumoasă. • 2022-07-27

  Călătorim și descoperim

  Micuții noștri de la Grădinița King George Păcii au avut o săptămână dedicată tradițiilor grecești și au avut ocazia să deguste diverse specialități.

  În lunga călătorie către Grecia, copiii au poposit în Franța pentru a vizita regiunea Provence, renumită pentru peisajele sale pitorești conturate de podgorii roditoare, câmpuri de floarea soarelui, culturi de lavandă și sate fermecătoare. • 2022-07-15

  “Just when the caterpillar thought the world was over, it became a BUTTERFLY.”


 • 2022-07-15

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  → PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR ÎNVĂŢĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOARE), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ, sediul Păcii, Sector 6 (Telefon: 0763642595);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ, sediul Uverturii, Sector 6 (Telefon: 0785022593);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519).


 • 2022-07-15

  Atmosferă de basm în Ograda Bunicilor

  Veselie, energie, voie bună, mâncare tradițională, locuri de joacă, locuri de relaxare, animale vesele și jucăușe. Copiii noştri s-au bucurat de o experienţă inedită şi o zi frumoasă în aer liber, la Ograda Bunicilor din localitatea Conţeşti.

  Acest loc, aflat la 50 km de Bucureşti a fost creat în amintirea copilăriei petrecute la țară, a bucatelor gustoase pregătite cu drag de bunici, a vieții fără ceas și a jocurilor care pe vremuri nu aveau nevoie de jucării. • 2022-07-14

  Vive la France! 🇫🇷

  14 iulie, Ziua Națională a Franţei a fost sărbătorită cu entuziasm şi de către preșcolarii noștri.

 • 2022-07-12

  O omletă delicioasă

  Zilnic, noi bucătărim,
  Pentru copii, noi pregătim
  Mâncăruri bune şi gustoase,
  Sănătoase, savuroase.

  Omlete, ciorbe şi legume,
  Bunătăţi, o mulţime.
  Micuţii sunt fericiţi,
  Când la masa sunt poftiţi.

  O omleta delicioasa – https://youtu.be/ULUFHA9xRUw • 2022-07-11

  Ziua Mondială a Populaţiei

  În fiecare an, în ziua de 11 iulie, este sărbătorită Ziua Mondială a Populaţiei. A durat sute de mii de ani ca populația lumii să ajungă la 1 miliard, apoi, în aproximativ 200 de ani, a crescut de șapte ori, în 2011, populația globală atingând pragul de 7 miliarde.

  Un raport al ONU publicat astăzi pentru a marca evenimentul arată faptul că populația globală va ajunge la pragul de 8 miliarde în jurul datei de 15 noiembrie 2022, la acest moment ea fiind de 7,7 miliarde.

  Bilanțul ONU ne mai arată faptul ca 61% din populaţia globală trăieşte în Asia (4,7 miliarde), 17% în Africa (1,3 miliarde), 10% în Europa (750 milioane), 8% în America Latină şi Caraibe (650 milioane), iar restul de 5% în America de Nord (370 milioane) şi Oceania (43 milioane).


 • 2022-07-08

  Jocul – cheia vieţii

  Jocul este modalitatea de pregătire a copilului pentru viață și societate, este  “cheia vieții” şi metoda lui de a cunoaște lumea, de a experimenta și a cuceri realitatea înconjurătoare.

  Prin joc, copiii se aventurează în necunoscut cu o forță și o energie specifică doar copilăriei. Jocul are un rol foarte important şi este esential în viaţa celor mici.

  #LiceulTeoreticKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #jocul #joc #joaca #cheiavietii #muncacopilului #experienta #aventura #energie #copilarie


 • 2022-07-07

  "A teacher affects eternity; he can never tell where his influence stops" – Henry B. Adams


 • 2022-07-07

  Cărţile – comoara de înţelepciune dintre coperţi

  Preţioasele cărţi sunt răsfoite cu grijă şi bucurie de elevii noştri în frumoasa bibliotecă. Copiii pornesc în aventura cititului savurând fiecare rând și descoperind povești, personaje și lucruri noi.


 • 2022-07-05

  Zile de poveste

  În Tabăra de Aventură de la Rânca, elevii noștri au descoperit spiritul de aventură, au simțit natura, au deslușit tainele supraviețuirii, au degustat bucatele delicioase și s-au distrat de minune.

  *Liceul International King George in vizita la Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/GDSJP5Bex3w?feature=share

  * Tabara la Ranca - Jucam fotbal si ne distram - https://youtube.com/shorts/mO4oLPrNaVw?feature=share

  * Tabara la Ranca - Parcul de Aventura- https://youtube.com/shorts/WUyhV7HJcI0?feature=share

  * Tiroliana - Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/Ha2VCZz3aN8?feature=share

  * Trasee la Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/JAICEKe6vqQ?feature=share • 2022-07-05

  Călătorie în spaţiu

  Pregătiţi-vă, elevii noştri îşi vor lansa rachetele şi vor pleca într-o frumoasă călătorie în spaţiu. Fascinaţi de lumea de dincolo de nori, copiii şi-au ales planeta favorită şi 10 lucruri pe care le-ar lua cu ei în rachetă.

  Cei mici au reuşit să creeze sistemul solar, care este format din Soare împreună cu sistemul său planetar – cuprinde opt planete, sateliții lor naturali și alte obiecte non-stelare. • 2022-07-05

  Ultimele zile de înscrieri

  Liceul este un nou pas în călătoria minunată numită viață academică, iar noi, cei de la LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE, încercăm să facem trecerea elevilor de la un ciclul de învățare la altul cât mai ușoară și mai frumoasă.

  Liceul nostru este locul prieteniei, iubirii și pasiunii, locul unde ne propunem să creăm un profil al absolventului modern de liceu, care sa reflecte personalităţi şi caractere puternice, fundamentate pe principiile educaţiei oferite de provocările secolului XXI.

  La LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE poți alege dintre următoarele specializări:

  - Matematică - Informatică Bilingv (Limba Engleză);

  - Filologie Bilingv (Limba Engleză).

  Ce trebuie să faci?

  Sună-ne la 0761.880.643/ 0785.022.595 sau scrie-ne pe adresa de email: scoala@king-george.ro și programează-ți o vizită la sediul nostru din Intrarea Capelei nr. 9B.

  Promitem să le fim copiilor, profesori, prieteni, o a doua familie, sprijinul de care ei vor avea nevoie!


 • 2022-07-01

  Zile de poveste

  În Tabăra de Aventură de la Rânca, elevii noștri au descoperit spiritul de aventură, au simțit natura, au deslușit tainele supraviețuirii, au degustat bucatele delicioase și s-au distrat de minune.

  *Liceul International King George in vizita la Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/GDSJP5Bex3w?feature=share

  * Tabara la Ranca - Jucam fotbal si ne distram - https://youtube.com/shorts/mO4oLPrNaVw?feature=share

  * Tabara la Ranca - Parcul de Aventura- https://youtube.com/shorts/WUyhV7HJcI0?feature=share

  * Tiroliana - Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/Ha2VCZz3aN8?feature=share

  * Trasee la Parcul de Aventura Ranca - https://youtube.com/shorts/JAICEKe6vqQ?feature=share • 2022-07-01

  Sandvișelul vesel

  O zi savuroasă pentru preșcolarii noștri cu imaginație bogată. Copiii s-au distrat, iar sub mânuțele lor dibace, sandvișurile au prins viață.

  Legumele le-au fost de real ajutor celor mici, din ele creând diverse modele amuzante și inedite. • 2022-07-01

  Ultimele cinci locuri – Aplică acum!

  Burse de performanţă la LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE – Şcolarizare gratuită pe toată perioada liceului

  Liceul este locul unde vei începe aventura numită adolescenţă, una dintre cele mai frumoase perioade din viață, în care vei lega noi și trainice prietenii, în care vei acumula experiențe, trăiri, și vei pune bazele viitorului tău academic și profesional.

  Este locul în care vei găsi informațiile și resursele de care ai nevoie pentru a-ți alege drumul de mai departe, pentru a deveni orice îți vei dori.

  Nu suntem toți la fel, și e bine așa!

  Liceul Teoretic Internațional King George îți propune un mediu în care personalitatea și preocupările tale sunt valorizate, în care te vei putea dezvolta intelectual și emoțional, în care vei găsi profesori care-ți vor fi parteneri în educație, împreună cu care vei explora un univers întreg, și care te vor ajuta să alegi traseul universitar cel mai potrivit pentru tine.

  Ne dorim să fim parte a descoperirii tale, să fim profesorii de care-ți vei aminti mereu cu drag, să fim cei care au început să pună bazele succesului tău de mai departe.

  Pentru asta, Liceul Teoretic Internațional King George, autorizat de Ministerul Educației, îți pune la dispoziție profesori tineri, cu grade didactice, titulari în învățământ, săli de clasă dotate cu echipament modern, laboratoare, terenuri de sport și oportunități de parteneriate educaționale cu licee și universități din țară și din străinătate.

  De asemenea, vei putea beneficia de îndrumarea psihologului nostru, atât pentru orientarea universitară, dar și pentru suport emoțional, dacă vei simți nevoia.

  La Liceul Teoretic Internațional King George poți alege dintre următoarele specializări:

  - Matematică - Informatică Bilingv (Limba Engleză);
  - Filologie Bilingv (Limba Engleză).

  Pentru anul școlar 2022-2023 acordăm burse de performanță.

  Ce trebuie să faci?

  Sună-ne la telefon: 0761.880.643 sau scrie-ne pe adresa: scoala@king-george.ro și programează-ți o vizită la sediul nostru din Intrarea Capelei nr. 9B.

  Haide să ne cunoaștem!

  Noi credem că Liceul Internațional King George poate fi locul în care dezvoltarea ta își va atinge potențialul maxim.

  Și, cel mai important, noi credem în tine! • 2022-07-01

  Călătorie în spaţiu

  Pregătiţi-vă, elevii noştri îşi vor lansa rachetele şi vor pleca într-o frumoasă călătorie în spaţiu. Fascinaţi de lumea de dincolo de nori, copiii şi-au ales planeta favorită şi 10 lucruri pe care le-ar lua cu ei în rachetă.

  Cei mici au reuşit să creeze sistemul solar, care este format din Soare împreună cu sistemul său planetar – cuprinde opt planete, sateliții lor naturali și alte obiecte non-stelare. • 2022-06-24

  LICEUL TEORETIC INTERNAŢIONAL KING GEORGE își mărește echipa

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  → PROFESOR LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR ÎNVĂŢĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOARE), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ (limba engleză), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ, sediul Uverturii, Sector 6 (Telefon: 0785.022.593);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PERSONAL CURĂŢENIE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519).


 • 2022-06-24

  Grădinița - bucuria de a fi copil

  Trec ani plini de bucurie,
  Energie și emoție.
  Copilașii se distrează,
  Învață și mult visează.

  Zilele sunt colorate,
  Mințile sunt luminate.
  Joaca este pe aproape,
  Descoperim multe etape.

  Suntem veseli, curioși,
  Învățăm să nu mai fim sfioși.
  Explorăm cu creativitate,
  Ne mândrim cu operele create.

  Finalurile de an,
  Ne scot din cotidian.
  Emoțiile sunt mai intense,
  Devenim prinți și prințese.
  Un an minunat a trecut,
  Ce frumos am mai crescut.

  Unii dintre noi, acum,
  Se pregătesc de rămas bun.
  Frumoasa școală îi așteaptă,
  Pașii către ea-i îndreaptă.

  Macarena - Serbare Grupa Purple Stars, King George International School – https://youtu.be/5voFnC0uT9U

  The ants go marching - Serbare Grupa Purple Stars, King George International School – https://youtu.be/cQI6IO8guKc


 • 2022-06-21

  Copilăria

   

  Ce frumoasă eşti copilărie,

  Plină de joacă şi emoţie.

  Inocenţă, bucurie,

  Jucării şi multă energie.

   

  Copil fiind, la grădiniţă,

  Ne-ntâlnim cu multă ştiinţă.

  Învăţăm, dansăm, cântăm,

  Lucruri bune realizăm.

   

  Grădiniţa o iubim,

  Zi de zi, noi ne mărim.

  Pe educatoare le admirăm,

  Şi mereu noi le urmăm.

   

  La serbarea de final,

  Sărbătorită anual,

  Ne îmbrăcăm festiv,

  Totul este la superlativ.

  #KingGeorgeInternationalSchool #LiceulInternationalKingGeorge #KingGeorgePacii #GradinitaPacii #copilarie #joaca #emotie #inocenta #bucurie #energie #gradinita
 • 2022-06-21

  O aventură delicioasă

  Aromele îmbietoare din coşurile cu merinde i-au încântat pe preşcolarii noştri care au avut parte de o zi efervescentă în curtea grădiniţei. Copiii s-au distrat, au mâncat gustoasele preparate şi au savurat răcoritoarea limonadă. • 2022-06-20

  Aventura continuă la Rânca

  Elevii noştri se bucură de zile minunate în mijlocul naturii şi au parte de activităţi interactive zilnic.

  Dansuri populare - Tabara de supravietuiere la Ranca – https://youtube.com/shorts/_wlqUjtKJX8?feature=share

  Dansuri populare - Tabara de supravietuiere si aventura de la Ranca – https://youtu.be/RLcEo9U5bQ8 • 2022-06-17

  Culorile bucuriei

  Prințese, cavaleri, prinți, sirene și alte personaje fascinante au poposit în curtea Grădiniței King George Uverturii. Copiii au sărbătorit cu bucurie finalul anului școlar și au participat la frumoasele petreceri.

  Vizita animatorilor, pregătirile cadrelor didactice și preparatele delicioase au fost meritate pe deplin de micuții noștri care au avut un an plin de activități interactive și zile efervescente.


 • 2022-06-15

  Mihai Eminescu - poetul nepereche

  Astăzi, se împlinesc 133 de ani de când a murit Mihai Eminescu, marele poet național. Elevii clasei Pregătitoare B au recitat poezii și au discutat cu doamna învățătoare despre opera și viața lui.

  În data de 15 iunie 1889 a încetat din viață, la doar 39 de ani. Mihai Eminescu este considerat Luceafărul poeziei românești, fiind cel mai important reprezentant al literaturii din România.

  Mihai Eminescu, cartea de vizită a neamului nostru - https://youtube.com/shorts/zRM5d-r6EuE?feature=share • 2022-06-15

  La revedere, clasa a IV-a

  Am ajuns la finalul unei etape importante din viata elevilor noştri de clasa a IV-a. După cinci ani plini de cunoaştere, provocări şi emoţii, ani în care au învăţat lucruri noi, s-au bucurat, au fost curajoşi şi curioşi, elevii noştri îşi îndreaptă paşii spre noi orizonturi.

  Mulțumim, dragi copii, pentru ca ne-aţi motivat zilnic, ne-aţi înduioşat, ne-aţi uimit cu setea voastră de a descoperi lumea. Am scris împreună primul capitol din viaţa voastră, iar acum, aveti tot ce vă trebuie pentru a străbate pădurile învăţăturii.

  Fiţi gata pentru noi aventuri, lumea este deschisă, vă aşteaptă, este timpul vostru!

  La revedere, dragii noştri absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zambească mereu!

  - Demonstratii la Regatul Cailor – https://youtube.com/shorts/QyHPwYLACbc?feature=share

  - King George International School - Regatul Cailor –https://youtube.com/shorts/sS9SHAhFBZo?feature=share

  - King George International School in vizita la Regatul Cailor –https://youtube.com/shorts/NEts7kgNRb0?feature=share

  - La revedere, clasa a patra - Demonstratii la Regatul Cailor –https://youtube.com/shorts/IFofUF4aHK8?feature=share

  - La revedere, clasa a patra – https://youtu.be/4pqMAFcWVlI • 2022-06-15

  Trăiește o zi cât toată copilăria - Atelierele fericirii

  Liceul Internaţional King George a adus bucurie şi culoare în sufletele copiilor, săptămâna trecută, când, holurile marelui centru comercial Afi Cotroceni s-au transformat într-un adevărat paradis al copilăriei. 1 IUNIE a devenit o zi plină de entuziasm, energie, fericire, inocenţă, curiozitate, creativitate şi multe descoperiri.

  Copiii au pornit într-o călătorie fascinantă participând la atelierele organizate de şcoala noastră şi au rămas cu amintiri preţioase. Experimente, creaţii spectaculoase, activităţi interactive, ştiinţă, pictură, dans şi mult suflet. Echipa King George a aşteptat cu nerăbdare micuţii, s-au distrat, au lucrat, iar împreună au reuşit să creeze lucruri minunate.

  Mulţumim, dragi copii că ne-am putut bucura împreună de ziua voastră! Mulţumim, dragi copii, pentru energia bună, pentru zâmbetele voastre, pentru răbdare şi perseverenţă! Mulţumim că aţi fost acolo!

  LA MULŢI ANI! ❤

  • Traieste o zi cat toata copilaria - Aram Zam Zam – https://youtube.com/shorts/n74FU4mKckk?feature=share

  • Traieste o zi cat toata copilaria - Atelierul de pictura – https://youtube.com/shorts/9Zz_WBuloIA?feature=share

  • Bucuria copiilor – https://youtu.be/WOaqkSb6WEQ

  • Atelier Vulcanul care erupe – https://youtube.com/shorts/l2OA-0lc2ek

  • Apa care fuge din pahar – https://youtu.be/bCQ-0mJegE8

  • Muzica, ritm si emotie – https://youtu.be/qqTZKeGXsa8

  • Traieste o zi cat toata copilaria - King George International School – https://youtube.com/shorts/B1vm9ZG3Sno?feature=share

  • Traieste o zi cat toata copilaria - Liceul International King George – https://youtube.com/shorts/l2OA-0lc2ek

  • Ritm si miscare – https://youtu.be/BTzXt4o8aBA • 2022-06-15

  Din dragoste pentru cai și pasiune pentru echitație – Regatul Cailor

  Micuţii noştri de la King George Brâncoveanu s-au bucurat de o zi minunată la Clubul de Echitaţie – Regatul Cailor. Copiii au avut ocazia să participe la o demonstraţie de antrenament cu săritori peste obstacole şi să îi vadă pe cai în acţiune.

  De asemenea, copiii s-au plimbat cu poneii, au vizitat clubul şi au admirat manejurile exterioare şi manejul interior.
  Clubul de echitație Regatul Cailor este situat într-o zonă liniștită și verde, departe de vacarmul orașului și viața agitată de zi cu zi şi este unul dintre cele mai prestigioase cluburi de echitație din țară.


 • 2022-06-15

  Un an plin de cunoaștere

  Clasa A Pregătitoare
  A fost foarte silitoare.
  Copiii au învățat,
  Împreună au explorat.

  A fost un an minunat,
  Frumos noi ne-am descurcat.
  Literele acum le știm,
  Am început să citim.

  Socotim și calculăm,
  Matematica o exersăm.
  Pictăm des și colorăm,
  Opere deosebite creăm. • 2022-06-10

  Natură şi aventură

  A început o expediţie minunată pentru elevii noştri care participă la Tabăra de supravieţuire şi aventură din Rânca, Gorj. Copiii s-au bucurat de o săptămână distractivă într-un loc mirific, care îți taie respirația, îți mângâie privirea şi te umple de energie.

  Tabăra cuprinde o serie de activități şi evenimente dinamice, micuţii au învăţat cum se montează un cort, cum să aprindă focul, cum să se orienteze, cum să înțeleagă natura, au făcut drumeţii prin pădure, s-au plimbat cu ATV-urile şi s-au distrat de minune în Parcul de aventură Rânca.

  Gazdele pensiunii le-au oferit copiilor seri inedite, atmosfera fiind întreținută de către cursanții claselor de dansuri entice şi populare.

 • 2022-06-07

  Experimentăm şi învăţăm

  Ora de chimie a devenit o adevărată provocare pentru elevii noştri din clasa a VII-a, care au realizat experimente pentru stabilirea pH-ului la substanţele compuse. Copiii au folosit diverse produse precum şampon, oţet, praf de copt, zahăr, sare, lapte, apă, iar cu ajutorul hârtiei indicatoare de pH, au determinat caracterul acid, bazic sau neutru al soluţiilor.

  Aceştia au aflat că la controlul proceselor tehnologice de fabricare a multor produse alimentare, cum si la analiza produselor finite, măsurarea pH-ului are un rol deosebit de important.


 • 2022-06-05

  LA MULŢI ANI, dragii noştri colegi, făuritori de oameni!

  Vă admirăm curajul, răbdarea şi perseverenţa de care daţi dovadă zilnic. Sunteţi oamenii care insuflă pasiuni, care iubesc, care îndrumă paşii a zeci de copii şi îi sprijină pe drumul lor.

  Vă mulţumim pentru dragostea voastră, pentru munca imensă şi intensă pe care o depuneţi în permanenţă, pentru că tot ceea ce faceţi este făcut cu pasiune și entuziasm.

  Sunteţi oamenii care încurajează, care iubesc, care îndrumă pașii a zeci de copii și îi sprijină ȋn drumul lor. Voi aveţi în mâini șansa de a educa și a iubi generații întregi de copii.

  Nu uitaţi, noi suntem aici, mereu alături de voi, iar voi sunteţi persoanele de care copiii îşi vor aminti, cu drag, o viaţă întreagă. Şi noi, de asemenea.


 • 2022-06-01

  LA MULȚI ANI, copii de pretutindeni! 💙🥰🦋 Să păstrați întotdeauna copilăria în suflet și zâmbetul cald. 😍🍀🌞🎈🎊


 • 2022-05-31

  Festivalul culturilor

  Ora de Educație Socială s-a transformat într-o fascinantă călătorie în jurul lumii. Elevii clasei a VI-a B au pregătit teme privind cultura mai multor țări și au adus un preparat culinar specific culturii respective.

  Copiii și-au îmbogățit cunoștințele, și-au împărtășit descoperirile făcute și au petrecut o zi delicioasă împreună cu Silvia Baumgarten, un om dedicat, care le este atât profesor de Educație Socială, cât și profesor diriginte. • 2022-05-26

  End of the year CARNIVAL

  Astăzi, curtea Liceului Internaţional King George s-a transformat într-un adevărat Disneyland pentru elevii noştri. Copiii au avut parte de o petrecere efervescentă şi o atmosferă de poveste.

  Carnavalul a reprezentat pentru copii o ocazie perfectă de relaxare, socializare și distracție fără limite. Şi în acest an, copiii au creat împreună amintiri preţioase şi s-au bucurat de surprize inedite, de concursuri, ateliere, pictură pe faţă, dans, muzică, voie bună şi un meniu delicios.

  End of the year CARNIVAL - King George International School - https://youtu.be/_U0Ii4uCCZo

  Distractie in toi la locul de joaca gonflabil - https://youtu.be/47ecUs6kmEw

  The Jelly Bean Hunt - https://youtu.be/D99YexXCPFQ

  Party Area - Dancing Fever - https://youtu.be/b1VoaL3R5jg

  Jelly Bean contest winner - https://youtu.be/Mo5_IUEa0OA • 2022-05-25

  Trăieşte o zi cât toată copilăria – 1 Iunie 2022

  De Ziua Copilului, vă așteptăm la Centrul Comercial AFI Cotroceni, între orele 11:00-19:00, pentru o zi plină cu distracție, surprize și activități creative, care îi vor captiva pe cei mici.

  Evenimentul “Trăieşte o zi cât toată copilăria”, organizat de AFI Cotroceni în parteneriat cu instituţia noastră de învăţământ, va oferi copiilor o zi de neuitat, iar noi, părinţii, ne vom bucura de a doua copilărie alături de ei.

  Se pregătesc prilejuri de amuzament și bucurie care mai de care mai colorate, antrenante și gustoase:

  • Întâlniri cu personaje îndrăgite;
  • Ateliere educative;
  • Activități pentru micii curioși;
  • Surprize crocante și dulci;
  • Spectacole pentru copii.


 • 2022-05-23

  Profesori pentru o zi

  Bucurie nespusă pentru micuţii noştri de la clasa Pregătitoare A, care au primit vizita colegilor mai mari de la clasa a VII-a. Curioşi şi ambiţioşi, câţiva dintre elevii mai mari şi-au luat inima în dinţi şi s-au transformat în cadre didactice pentru o zi.

  Copiii au avut parte de ore interactive şi au fost încântaţi să facă ora de limba engleză cu noii profesori.

 • 2022-05-23

  Ziua mondială a albinelor

  Albert Einstein obişnuia să spună că “atunci când albinele vor dispărea de pe suprafaţa Pământului, omenirea ar mai exista încă patru ani”.

  Ziua mondială a albinelor este marcată anual la data de 20 mai, cu scopul de a evidenţia importanţa albinelor pentru umanitate şi de a atrage atenţia asupra necesităţii protejării acestora.

  Preşcolarii noştri de la Grupa Rainbow au celebrat împreună cu educatoarea această frumoasă zi. • 2022-05-20 • 2022-05-20

  “Zboară la timp! Altfel, îți rămân aripile mici.”


 • 2022-05-18

  Despre clasa a VIII-a…

  Au mai rămas doar câteva zile, până când, pentru elevii noştri de clasa a VIII-a, se va încheia o importantă etapă din viaţa lor, gimnaziul. Au fost ani frumoşi, ani în care au descoperit şi s-au descoperit, în care au învăţat, au interacţionat, s-au dezvoltat şi au realizat diverse acţiuni, activităţi şi proiecte.

  Dornici să le împărtăşească şi celorlalţi elevi de gimnaziu din experienţa lor, elevii clasei a VIII-a, coordonaţi de Raluca Văleanu, care le este atât profesor diriginte, cât şi profesoară de limba şi literatura română, au vizitat clasele a VII-a şi a VI-a A. Copiii au avut ocazia să le povestească “urmaşilor” săi care a fost parcursul lor în clasa a VIII-a, cu ce emoţii aşteaptă evaluarea naţională şi cu ce gânduri îşi îndreaptă paşii către liceu.


 • 2022-05-18

  Enjoying some fresh air while learning

  Bătrânul nuc din curtea şcolii noastre şi-a deschis braţele şi a primit sub el energicii elevi din clasa a VII-a. Copiii s-au bucurat de o zi dinamică, s-au amuzat şi s-au distrat în timpul jocului.

  Orele în aer liber stimulează capacitatea de învăţare a copiilor şi au multe beneficii suplimentare, printre care o sănătate fizică şi mentală mai bună. • 2022-05-18

  Fantezie și creație

  La clasa C Pregătitoare,
  Zilnic parcă-i sărbătoare.
  Ne distrăm, ne-nveselim,
  Creăm mereu, nu obosim.

  Ariciul a prins contur,
  Scobitorile au făcut tur-retur.
  Un personaj distractiv,
  Parcă-i dat cu fixativ.

  Ţepii îi stau aşezaţi,
  Noi suntem entuziasmaţi.
  Că din nou ne-am descurcat
  Şi opere am realizat.


 • 2022-05-18

  Şcoala Internațională King George își mărește echipa

  La King George ne căutăm colegi noi!

  În permanenţă, dorim să avem alături de noi oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor.

  Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, calmă, ai răbdare, dar ești și o fire activă, nu ezita, aplică pentru una dintre pozițiile deschise de școala noastră.

  → PROFESOR ÎNVĂŢĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOARE), sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR LIMBA ROMÂNĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → PROFESOR LIMBA GERMANĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → EDUCATOARE GRĂDINIŢĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ, sediul Intrarea Capelei, Sector 6 (Telefon: 0771087519);

  → INSTALATOR – RESPONSABIL ÎNTREŢINERE CLĂDIRE, sediul Intrarea Capelei, Sector 6, Telefon: 0771087519.


 • 2022-05-18

  Ora de citit în natură

  Cititul ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor, susținându-i în drumul lor spre a deveni adulți frumoși, sensibili și înţelepţi.

  Astăzi, după evaluarea naţională la limba şi literatura română, elevii clasei a II-a C au ieşit afară să citească în linişte. • 2022-05-13

  13 Mai - Ziua Internațională a Dorului

  O emoție transformată în sărbătoare! Micuții clasei pregătitoare B au pregătit desene pentru a-și descrie dorul față de persoanele și locurile sau lucrurile dragi. • 2022-05-10

  O salată delicioasă

  La Grădiniţa King George Păcii, micuţii noştri au pregătit salată din legume proaspete. • 2022-05-09

  9 Mai - Ziua EUROPEI

  Uniți în diversitate! • 2022-05-09

  Muzică şi mişcare

  Ora de muzică şi mişcare s-a transformat într-un adevărat concert la clasa a I-a C. Coordonaţi de învăţătoarea Codruţa Sincu-Panait, copiii s-au bucurat de o lecţie interactivă şi distractivă şi au cântat cu energie.

  “20 ріtісі vоіnісі,
  Ѕе bаturа с-un аrісі,
  Ѕ-аu bаtut ѕі ѕ-аu luрtаt,
  Lumеа іntrеаgа ѕ-а mіrаt,

  Тrа lа lа lа lа,
  Са аrісіul dе-і аrісі,
  Ѕі ріtісіі ѕunt vоіnісі,
  Ѕі-аu ѕtrіgаt ріtісіі tоtі,
  Ѕtаі аrісе dаса роtі,

  Тrа lа lа lа lа,
  Нор, аrісіul fасе un раѕ,
  Fug ріtісіі, саd іn nаѕ,
  Ѕі nоі fасеm mаrе hаz,
  Ѕі nоі fасеm mаrе hаz,
  Тrа lа lа lа lа.”

  20 de pitici voinici la clasa a I a C – https://youtu.be/_o_h3srzIjA

  Muzica si miscare la clasa a I a C – https://youtu.be/HcyQz70ZAKk • 2022-05-06

  Iepuraşi drăgălaşi